Rivian beursgang inschrijven

Rivian IPO

De beurs is in afwachting van de beursgang van Rivian. De vooruitzichten zijn heel positief en de opwinding bij Rivian is groot.

De verwachte aandeel IPO datum is 08-11 echter is dit slechts een een indicatie. Hoewel de prognoses er goed voorstaan kan hier dus nog verandering in komen.  Op het moment is de Rivian aandeel waarde nog niet bepaald, niettemin is de belangstelling voor Rivian aandelen enorm en lijkt het bedrijf zegevierend op de beursgang af te stevenen. Tot dusver waren in het recente verleden de eerste dag van een beursgang voor menig bedrijf ook gelijk de meest succesvolle en steeg de aandeel waarde koers onmiddelijk na de lancering.  Naido, de Chinese internetzoekmachine maakte zijn publieke debuut door binnen een dag een winst van 354% te boeken, het aandeel opende ruim boven de biedprijs en vervolgde de opwaardse koers op de allereerste handelsdag.

Rivian beursgang datum

Zodra de definitieve datum voor het Rivian aandeel IPO is bevestigt maken wij hier melding van.

De aankondiging van Rivian om op 08-11 openbaar te gaan is voor potentiële investeerders reden om zich, wanneer dat eenmaal kan, gelijk in te schrijven voor beursgang aandelen.  Omdat de verwachte waarde van een aandeel naar alle waarschijnlijkheid op de eerste handelsdag reeds een winst zal vertonen is het zaak om er vroeg bij te zijn en het aandeel IPO te bemachtigen voor een zo gunstig mogelijke prijs. Echter geld ook hier; haastige spoed is zelden goed en dien je natuurlijk zelf gedegen onderzoek te doen en je niet gek te laten maken door de massa.

Aandelen Rivian Koers vooruitzichten 

Een prognose maken blijft lastig omdat er ontzettend veel factoren komen kijken bij de beursgang van een aandeel, dat geld zeker ook voor Rivian.  Ondanks dat wij net als vele investeerders ernaar uitzien willen we jouw geen eigen mening opdringen.  Het is van belang zelf onderzoek te doen voordat je jouw geld investeert om zo een gedegen beslissing te nemen.

Neem de tijd voordat je overgaat tot aankoop van aandelen en leer Rivian kennen.

Als je de keuze hebt gemaakt voor inschrijving van aandeel /aandelen behoor je het volste vertrouwen te hebben in Rivian en geheel op de hoogte te zijn van de doelstellingen van het management.  Het is essentiëel dat je alle factoren in acht neemt en met name jouw eigen beleggings portfolio beschermd.  Ga niet zomaar mee in een hype maar zorg dat je goed geïnformeerd bent.

Bedenk hoe je je wilt inschrijven voor een aandeel van de beursgang van Rivian.

Bekwaamheid komt voort uit het vermogen zaken waar te nemen.  Zorg dat je goed begrijpt wat er speelt en gebruik de talloze informatie die je op websites zoals Rivian.com/DEGIRO tegenkomt.  Je kunt je kennis het best verbreden door onafhankelijke en internationale -financiële- nieuws sites door te nemen waar je veel kennis kunt vergaren die je wellicht in eerste instantie niet bent tegengekomen.  Let vooral op voor- en nadelen die worden belicht evenals de financiële geschiedenis van het bedrijf en het management.

DEGIRO is bekend als de goedkoopste Nederlandse broker, een online broker die elk type belegger kan helpen. Met een wat simpel maar gebruiksvriendelijke handelsplatform met realtime koersen en een diepgaande manier van orders plaatsen. Lees hier meer over DEGIRO

Bux Zero is vrij nieuwe speler in de wereld van online brokers, en uniek in zijn soort. Je kan namelijk alleen maar handelen via een mobile applicatie zonder commissie of transactiekosten. Lees hier meer over Bux 0.

Koop aandelen tegen de oorspronkelijke prijs vóór het begin van de veiling bij Freedom Finance. Verdien door ze te verkopen zodra ze op de beurs genoteerd zijn en de lock-upperiode voorbij is. De prijs kan met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten.

eToro is een toonaangevende beleggingsbedrijf voor sociaal handelen, een online broker die elk type belegger kan helpen door  zijn gebruiksvriendelijke copy trading handelsplatform en meer. Lees hier meer over eToro.

Waar kan ik Rivian aandelen kopen?

Voordat de aandelen van Rivian in real-time verhandeld kunnen worden op de beurs kun je al bij verschillende online makelaars terecht zoals bv DEGIRO en eToro

Je kunt het aandeel meestal online vinden nadat het bedrijf daadwerkelijk de beurs op is gegaan en er een waarde aan het aandeel is verbonden.  Zodra het aandeel live staat kun je de IPO koers terugzien op de platforms en aan de hand daarvan kun je beleggen in Rivian.  Indien je een actieve account hebt bij DEGIRO of Bux 0 met voldoende tegoed kun je eenvoudig en direct inspelen op de koersen vanaf dag 1 en beginnen met beleggen.

Aandeel Rivian staat tussen alle andere IPO’s op de site van DEGIRO en het vinden van andere aantrekkelijke aandelen die kortgeleden een beursgang achter de rug hebben kom je hier ook tegen.

Disclaimer: Aandelen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud. De website biedt geen financiële producten aan en geen financieel advies. In enkele gevallen werkt Aandelen.nl samen met affiliate-partners waar het een vergoeding voor krijgt. Voor vragen en opmerkingen, neem contact met ons op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *