Beste aandelen app

Wanneer je een belegger bent dan weet je hoe belangrijk het is om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en koersveranderingen. Door middel van een aandelen app op je mobiele telefoon heb je jouw beleggingsportefeuille altijd bij de hand, en weet je zeker dat je geen nieuws zult missen.

Bij aandelen.nl hebben wij onze experts gevraagd wat de beste aandelen app is, en hoe een belegger kan zien wat de beste app is voor aandelen.

Aan de hand hiervan hebben we een #Top 3 beste apps voor aandelen gecreëerd voor elke type belegger. 

We adviseren onze lezers altijd om de mobiele app te downloaden wanneer je gebruik maakt van een broker.  Dit omdat het belangrijk is om in realtime updates te krijgen welke cruciaal kunnen zijn voor jouw beleggingsstrategie en handel beslissingen. De applicatie van DeGiro is erg uitgebreid, zo kun je de bied-laat spreiding van Euronext tot op tien niveaus bekijken en verschillende ordertypes voor jouw transacties kiezen.

Aandelen App

Met een tikje zit je op de beurs en koop of verkoop je aandelen, ongeacht waar jij je ook bevindt. Elke actieve belegger weet hoe cruciaal het kan zijn om nieuws omtrent zijn portefeuille te missen of net te laat te horen. Je kunt veel geld verliezen wanneer je niet op tijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen in jouw beleggingsportefeuille.

Wat maakt een aandelen app een goede app voor beleggers?

Wat voor jou persoonlijk de beste app is, ligt aan jouw voorkeuren als belegger. Wanneer je een startende belegger bent die actief wil zijn op de beurs heb je andere eisen dan een belegger welke voornamelijk lang termijn belegd door ETF’s en fondsen. Jouw beleggingsstrategie draagt bij aan de juiste keuze app.

Waar kijk je als belegger naar bij het kiezen van een aandelen app?

Er zijn een aantal verschillende factoren om te overwegen voordat je beslist welke app te gebruiken.  

Voor beide soort belegger moet een app om aandelen te kunnen kopen natuurlijk wel veilig en betrouwbaar zijn.

Gebruiksvriendelijkheid

Niets is erger dan het niet kunnen vinden van instrumenten en resultaten van de laatste trades. Een aandelen app moet overzichtelijk zijn voor een belegger. Elk type belegger wil makkelijk terug kunnen vinden welke trades actief zijn, en wat het resultaat was van de laatste beleggingen. Een app met een hele hoop features kan geweldig klinken maar als het niet overzichtelijk is en je moet zoeken naar de gewenste functies is het geen efficiënte aandelen app.

Functionaliteit

Beleggers maken gebruik van diverse strategieën en analyses om beleggingen te bepalen zoals een technische of fundamentele analyse. Om dit te kunnen doen heb je overzichtelijke grafieken nodig om snel het koersverloop van een aandeel te kunnen zien. Hoe uitgebreider jouw analyse als belegger is, hoe meer tools je nodig hebt, denk aan technische indicatoren, nieuws updates, en prijs alerts. De functionaliteit van een aandelen app is zeer belangrijk, maar hoe ver die functionaliteit behoort te gaan is verschillend per type belegger.

Kosten

Het kiezen van een app betekend ook het kiezen van een broker. En er kan verschil zitten in de kosten bij de broker. Transactiekosten zijn bij DeGiro bijvoorbeeld gratis voor ETF’s maar niet voor losse aandelen en bij eToro betaal je voor de spreads, waar je bij de BinckBank betaald passende bij het type belegger dat je bent. 

Je ziet hoe hier weer het beleggingsstrategie zo belangrijk is om te hebben.

Dat de kosten misschien hoger zijn bij de ene broker dan bij de andere wil niets zeggen over het uiteindelijke kwaliteit. Volgens ons is het gebruiksvriendelijkheid en aanbod van instrumenten veel belangrijker dan de uiteindelijke kosten.

Instrumenten en Markt aanbod

Uiteraard wil je als belegger de instrumenten en markten kunnen vinden waar je wilt handelen met de real time koersen. Het heeft vrij weinig zin om een app te hebben welke niet jouw gewenste markten aanbied.

Beleggers welke willen handelen in crypto zullen ook niet bij elke broker terecht kunnen, ook al kunnen zij wel beleggen in aandelen van bedrijven die BTC op de balans hebben of een ETF welke de BTC koers volgt.

Beste app voor aandelen

Degiro aandelen app
Meer informatie over DeGiro app

#1 DeGiro

DeGiro heeft bij ons het nr 1 favoriete aandelen app. Geschikt voor zowel de beginnende als ervaren belegger, is het een broker welke al enige tijd meedraait en hierdoor ook betrouwbaar is voor beleggers. Met een AFM licentie en toezicht van DNB is deze veilig om op te handelen en DeGiro geeft toegang tot alle grote beurzen in Amerika, Europa en Azie. Via de app heb je toegang tot aandelen, obligaties, opties, ETF’s en beleggingsfondsen.

Voordelen

 • Nederlandse broker -> AFM
 • Toegang tot alle markten wereldwijd
 • Lage kosten bij beleggingen
 • Face ID Login app
 • Gebruikersvriendelijk
 • Fundamentele analysetools
 • Real time koersen
 • Android & Apple

#2 eToro

Etoro aandelen app
Meer informatie over de eToro app eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van uw beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal is in risico.

eToro staat bekend om zijn social en copy trading functie. 

Etoro is een copy trading platform dat is opgericht in 2007 en vandaag de dag wordt gebruikt door meer dan 15 miljoen handelaren. Dit copy trading platform biedt aandelen, grondstoffen, forex, CFD’s, indices, cryptocurrency, op indexen gebaseerde fondsen, en Exchange Traded Funds (ETF) aan. Een succesvolle belegger kan via eToro zichzelf aanbieden als  Popular Investor en zo extra inkomen verdienen. 

Met CopyTrader; eToro’s populairste functie, kunt je in real time zien wat echte handelaren doen en automatisch hun transacties kopiëren. Dit is prima manier om te leren van andere beleggers. En dit kan allemaal ook via de mobiele app!

Voordelen

 • beleggen in crypto
 • Breed scala aan instrumenten en markten
 • Copytrader functie]
 • Social trading
 • Lage kosten
 • Live Chat
 • Android & Apple
Binck beleggen app
Meer informatie over de Binck App

#3 BinckBank

BinckBank is een van de meest uitgebreide brokers online. De reden waarom wij deze op de derde plaats hebben gezet is omdat de kosten hoger liggen bij de Binck. 

De Binck app is een zeer gebruikersvriendelijke aandelen app waarbij je veilig kan inloggen met een code of vingerafdruk. Snel en veilig storten via Ideal en makkelijk handelen met een druk op de knop. Alle tools welke jij nodig hebt kun je terug vinden op de Binck app, geavanceerde grafieken, nieuws en realtime koersen.

Je kunt direct bij de Binck inloggen op jouw account waar jij je ook bevindt. Vooral voor actieve beleggers is dit een handige tool die het beleggen alleen maar makkelijker maakt.

Voordelen

 • Uitgebreide keuze in belegging profielen
 • Zeer uitgebreide keuze in beleggingsfondsen
 • Makkelijk geld storten met Ideal
 • Real time nieuws en koersen
 • Duidelijke portefeuille
 • Zeer gebruikersvriendelijk 
 • Optie demo account

Wanneer je opzoek gaat naar een broker is het erg verstandig om de mobiele app mee te laten wegen in de beslissing. Je kunt hier bij aandelen.nl de beste brokers vinden, en ook vermelden wij hier de ins en outs van de aangeboden aandelen app.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wist je al dat je ook op je cryptomunten rente kunt ontvangen?

De volgende aanbieders bieden goede rentepercentages aan:

Investeren in cryptocurrency? Onze favoriete exchange Bitvavo is de beste keus!