Ford Motor

Ford Motor aandelenFord Motor is een wereldwijd bekend auto- en mobiliteitsbedrijf. Ford gaat verder om auto’s beter te maken. Maar dat niet alleen. Ook wil het bedrijf de werknemers gelukkiger maken en de planeet een betere plek om te zijn.

De visie van Ford Motor is om de leidende organisatie in de wereld te worden op het gebied van producten en diensten in de automobielbranche. Het bedrijf kent een trots erfgoed en legt zich met passie toe op het leveren van uitstekende producten en diensten. In dit artikel vertellen we u wat meer over de producten van Ford Motor.

 

Ford aandelen kopen

Bij de CFD-broker Plus500 is het mogelijk om Ford aandelen in de beleggingsportefeuille op te nemen. Wanneer u ingelogd bent bij deze online broker, kunt u Ford Motor eenvoudig opzoeken. De koers is elke dag en op elk moment te bekijken. U kunt op de koers inspelen wanneer u een geschikte kans voorbij ziet komen. Beleggen bij Plus500 kan al vanaf 100 euro. In vergelijking met andere brokers is dat een relatief lage inleg. Kennis van de producten van Ford is zeker op zijn plaats wanneer u in dit automobielbedrijf wilt investeren. Daarom helpen we u daar graag een handje bij.

 

Line-up nieuwe auto’s

Laten we eens kijken naar de auto’s van Ford. Zo heeft het bedrijf een behoorlijk indrukwekkende line-up van nieuwe auto’s. En die auto’s bieden wat de meeste klanten willen. Denk aan technologie, brandstofbesparing, veiligheid en uitstekende prestaties. Bovendien hebben de auto’s van Ford een innovatief ontwerp, een mooi interieur en een verbluffende buitenkant. De modellen van Ford zijn opgesplitst in de volgende segmenten: compacte auto’s, gezinsauto’s, SUV & Cross-over, performance en bedrijfsauto’s. Hieronder vertellen we u daar graag wat meer over.

Ford auto

 

Familie Ford auto’s

De familie van de Ford Motor auto’s loopt uiteen met de welbekende Fiesta, de Focus, de Fusion, de C-Max Hybride, de Mustang en de Taurus. De Fiesta, de KA+ en de Ecosport behoren tot de compacte auto’s van Ford. De Kuga, C-Max, Edge, Mondeo (Hybride) en de Tourneo Custom behoren daarentegen tot de gezinsauto’s van Ford. De Focus is ook als gezinsauto beschikbaar. Het segment SUV & Cross-over bestaat uit de volgende types: de nieuwe Fiesta Active, de nieuwe Ecosport en de Ranger. Opvallend is dat de Kuga, de Edge en de Tourneo Custom ook terugkomen bij dit segment.

 

SUV’s en CUV’s

Het gezin van de SUV’s en de CUV’s loopt ook flink uiteen. Ze zijn gemakkelijk en veelzijdig. Ze bieden de klant de kracht die nodig is om een aanhanger te slepen en te versnellen. Bovendien geven bepaalde modellen plaats aan acht passagiers. Indien vracht vervoerd moet worden, kunnen de achterstoelen eenvoudig neergeklapt worden voor extra ruimte. Het gaat om de volgende modellen: Ecosport, Escape, Edge, Explorer en de Flex. Meer over deze modellen vindt u op de website van Ford.

 

Performance modellen

Ook zijn er een drietal Performance modellen van Ford. Het gaat om de nieuwe Fiesta ST, de Mustang en de Ford GT. De Performance modellen staan vooral bekend om de hoge mate van rijplezier. Het zijn de show en sportieve prestatie modellen die een zeker zelfvertrouwen uitstralen. Wat betreft de Mustang, dat is de hoogste beoordeelde middelgrote sportieve auto in oorspronkelijke kwaliteit van 2018. Meer over de nieuwste Performance modellen vindt u op de website van Ford. Absoluut de moeite waard om eens een kijkje te nemen.  

 

Ford Trucks

Ford Trucks zijn synoniem aan het robuuste vermogen, de uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. De trucks van Ford zijn ideaal om een grote vracht naar een werklocatie te brengen of een andere zware klus te klaren. Het gaat bij de familie van de Ford Trucks om de volgende modellen: Ranger, F-150 (Raptor), Super Duty en de passagiersbussen.

 

Ford bedrijfswagens

De Ford Transit is een bedrijfswagen voor elke klus. U heeft hem ongetwijfeld al eens zien rijden. Sinds de introductie in 1965 is de Ford Transit tot een echte icoon uitgegroeid. Zo kent deze bedrijfsauto een reputatie van betrouwbaarheid en vermogen. De Transit heeft zijn strepen meer dan verdiend. Vorig jaar werd bekend dat Ford en Volkswagen willen samenwerken op het gebied van de ontwikkeling van pick-uptrucks en bedrijfsauto’s. De samenwerking van beide autobedrijven zou moeten leiden tot flinke kostenbesparingen. 

 

Ford Transit centra

De gespecialiseerde Ford Transit centra bieden zowel onderhoud, reparatie als ondersteuning. En dat alles onder één dak. De verkopers hebben de deskundigheid om advies te bieden over welk model het beste bij uw bedrijf past. Ook wordt er geholpen met financiële oplossingen op maat. Ford heeft naast de normale Transit ook een drietal andere modellen. Het gaat om de Transit Custom, Connect en Courier. Indien u voor uw bedrijf op zoek bent naar een goede bedrijfsauto, kan Ford u prima op weg helpen.

 

Reorganisatie Ford

Het laatste nieuws rondom Ford laat weten dat het Amerikaanse autobedrijf duizenden banen gaat schrappen in Europa. Het zijn plannen die deel uitmaken van een grote reorganisatie. Naast de ontslagen worden er mogelijk ook fabrieken gesloten. De belangrijkste reden voor de reorganisatie zijn de aanhoudende verliezen van Ford. De Amerikaanse automaker wil verlieslijdende takken stopzetten en de arbeidskosten drastisch naar beneden brengen. Indien u voldoende vertrouwen heeft in Ford, kunt u ervoor kiezen om in Ford te investeren.

 

Ford aandeelhouder worden

Overweegt u om Ford aandeelhouder te worden? Op de website van Ford staat een grote hoeveelheid informatie over investeren, met inbegrip van de actuele prijs van Ford aandelen. Ook vindt u er aandelenstatistieken, nieuws en achtergrondinformatie voor investeerders, organisatierapporten en speciale evenementen voor aandeelhouders van Ford. Wanneer u besluit om te handelen in Ford aandelen, is het verstandig om een persoonlijke account aan te maken bij de CFD-broker Plus500. Daar kunt u al beleggen met echt geld vanaf 100 euro.

Wist je al dat je ook op je cryptomunten rente kunt ontvangen?

De volgende aanbieders bieden goede rentepercentages aan:

Investeren in cryptocurrency? Onze favoriete exchange Bitvavo is de beste keus!