Dell aandelen

Dell aandelenDell is een bekend Amerikaans computer- en technologiebedrijf. In 1984 werd Dell opgericht door Michael Dell. Dell is gevestigd in Texas in de Verenigde Staten. Het bedrijf stelt landen, gemeenschappen en personen over de hele wereld in staat om met behulp van technologie hun dromen te verwezenlijken. Dell levert technische oplossingen die mensen helpen om meer te bereiken. Of dat nu thuis, op het werk, op school of ergens anders is.

 

Technologie producten

Naast de productie van personal computers houdt Dell zich o.a. bezig met het produceren van servers, hardware, werkstations, pda’s, televisies, printers en monitoren. Behoorlijk wat dus! Tot het einde van 2012 behoorde smartphones ook tot dat rijtje. In dit artikel vertellen we u graag wat meer over de producten van Dell. Bovendien is het goed om te weten dat Dell (wederom) voor een beursnotering gaat.

 

Oude beursnotering

Toen Dell opgericht werd, had het bedrijf een beurswaarde van slechts 1.000 dollar. Dat was het minimum wat toegestaan was onder de wetgeving in Texas. Vier jaar later kreeg Dell een beursnotering aan de NASDAQ in New York, onder het symbool DELL. Dell is dus eerder al eens genoteerd aan de beurs, maar werd in 2013 van de beurs gehaald.

 

Nieuwe beursgang

Dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat het computer- en technologiebedrijf wederom een beursgang overweegt. En dan vooral om de schuldenlast te verlagen. De schuld werd opgebouwd door een aantal grote overnames. Dell heeft er namelijk behoort wat op de naam staan. Aan de andere kant wordt een fusie met dochteronderneming VMware overwogen. VMware heeft al een beursnotering.

 

Uiteenlopend assortiment laptops

Wat betreft de producten loopt het assortiment van Dell nogal uiteen. Alleen al op het gebied van laptops heeft Dell verschillende mogelijkheden voor de zakelijke en de particuliere gebruiker. Denk o.a. aan de zogeheten latitude laptops. Of andere types zoals XPS-laptops, vostro, precision, inspiron en game laptops. Liever een Chromebook of een laptop uit de G-serie? Dat kan ook! Bekijk voor een volledig overzicht de website van Dell.

Dell computer

 

Desktops en werkstations

Op het gebied van desktops en werkstations heeft Dell meerdere producten in het aanbod. Zo zijn de OptiPlex desktops betrouwbaar, beveiligd en beheerbaar voor elke bedrijfs- of kantoorruimte. Voor professionele makers en ontwerpers zijn de precision vaste werkstations ideaal. Ze zijn volledig aanpasbaar met superieure prestaties, getest en gecertificeerd voor professionele toepassingen. Een ultieme ervaring? In dat geval bieden de XPS-modellen van Dell uitkomst. Voor de kleine bedrijven en een kantoor aan huis zijn Inspiron en Vostro prima modellen.

 

 

Tablets en 2-in-1 pc’s

Voor tablets en 2-in-1 pc’s hoeft u niet bij een andere aanbieder te zoeken. Dell heeft voor zowel particuliere consumenten of zakelijke gebruikers meerdere 2-in-1 pc’s en tablets op voorraad. Net als bij de bovenstaande producten is er keuze uit flink wat inches. Buiten dat kan de websitebezoeker zowel winkelen op grootte, op gebruik, op technologie, op serie, maar bijvoorbeeld ook op prijs. Zo kan iedereen eenvoudig het gewenste product zoeken bij Dell. En dat is voor ons drukke leven wel zo prettig!

 

Monitoren

Op zoek naar een monitor? Dell heeft zowel UltraSharp-modellen als P en E-modellen. Liever een touchscreen? Geen probleem, Dell heeft touchscreen-modellen in het assortiment. Voor de echte fanatiekeling is er ook een ultra HD 4K model beschikbaar. En natuurlijk zijn alle benodigdheden en accessoires voor de monitor ook te vinden in de webshop van Dell.

 

Wyse thin clients

Ook biedt Dell een uitgebreide keuze aan veilige en kosteneffectieve Wyse thin clients die in elk gevirtualiseerde of webgebaseerde infrastructuur geïntegreerd kunnen worden. Om even in de moeilijke termen te blijven, bij Dell kan VDI (virtual desktop infrastructure) vereenvoudigd worden met modulaire appliance platformen. Ze kunnen geschaald worden naar tienduizenden gebruikers. Met de speciale Wyse software kan de gebruikservaring verbeterd worden. Op de website van Dell vindt u hier een duidelijke uitleg over.

 

Elektronica en accessoires

Het bovenstaande is slechts een kleine greep uit het enorme assortiment van Dell. Wat betreft elektronica en accessoires zijn er tal van mogelijkheden. Denk o.a. aan kabels en adapters, losse pc-accessoires, onderdelen en upgrades, dokken en stands, muizen en toetsenborden, laptoptassen en monitoren/projectoren accessoires. Bang dat u van de bomen het bos niet meer ziet? Maak in dat geval eenvoudig gebruik van de zoekbalk bovenaan de website.

 

Internet of Things

Internet of Things is u vast niet ontgaan. Alles wijst erop dat het onze toekomst gaat worden. Zo zijn de speciaal ontworpen Edge Gateways van Dell, intelligente apparaten voor IOT. Ze zijn robuust en zijn bovendien voorzien van een groot aantal input/output verbindingen om data- en supportanalyse te verzamelen aan de rand van het netwerk. En zo zijn er ook nog embedded box pc’s die speciaal ontworpen om persoonlijke oplossingen sneller te benutten en sneller voor meer omzet te zorgen.

 

Dell aandelen

Dell kan op elk moment weer genoteerd worden aan de beurs. En wij van Aandelenkopen.nl zijn er om dat makkelijker te maken voor u. Als belegger wilt u natuurlijk inspelen op de ontwikkelingen van dit computer- en technologiebedrijf. Wij begrijpen maar al te goed dat u er als eerste bij wilt zijn wanneer Dell opnieuw naar de beurs gaat. Daarom doen wij ons uiterste best u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen, zodat u niets mist rondom Dell. Heeft u een vraag. Laat dan gerust een reactie achter. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

 

Beginnen met beleggen

Toch alvast beginnen met beleggen? Maak in dat geval een persoonlijke account aan bij de CFD-broker Plus500. Wij attenderen u graag op het doen van een technische en fundamentele analyse. Niet alleen heeft u dan een beter inzicht in Dell op financieel vlak, maar ook op beleidstechnisch vlak. Zo bent u beter voorbereid alvorens u gaat beleggen in Dell aandelen.

Wist je al dat je ook op je cryptomunten rente kunt ontvangen?

De volgende aanbieders bieden goede rentepercentages aan:

Investeren in cryptocurrency? Onze favoriete exchange Bitvavo is de beste keus!