Boeing aandelen

Boeing aandelenBoeing staat bekend als ’s werelds grootste luchtvaartbedrijven. Bovendien is Boeing leidende fabrikant van commerciële straalvliegtuigen, defensie, ruimte- en beveiligingssystemen. Als laatste is het bedrijf een dienstverlener van after-market ondersteuning. Boeing ondersteunt als grootste Amerikaanse producentsexporteur, luchtvaartmaatschappijen en Amerikaanse en geallieerde overheidsklanten. En dat in meer dan 150 landen. We vertellen u graag meer over Boeing.

 

Eeuw ervaring

Allereerst heeft Boeing al meer dan een eeuw ervaring. Zo biedt het luchtvaartbedrijf innovatieve serviceoplossingen aan voor commerciële, ruimte- en defensieklanten. Er is een duidelijke focus op innovatieve services op het gebied van engineering, digitale luchtvaart en analytics. Net als het zogeheten supply chain logistiek en trainingsondersteuning. Er valt genoeg te ontdekken over hetgeen Boeing zich mee bezighoudt. We beperken ons hier tot de hoofdzaken. Surf voor meer informatie zeker eens naar de website van Boeing.  

 

Producten en diensten

Producten en diensten van Boeing die op maat zijn, omvatten het volgende: wapens, commerciële en militaire vliegtuigen, satellieten en op prestaties gebaseerde logistiek en training. Ook vallen elektrische systemen, defensiesystemen, lanceersystemen en geavanceerde informatie- en communicatiesystemen. Alleen al op basis van de op maat gemaakte producten en diensten valt wel te zeggen dat we het over een echt megabedrijf hebben.

Boeing hangar

 

Boeing wereldwijd

Boeing streeft ernaar om de beste te zijn in de lucht- en ruimtevaart. En daarnaast om een duurzame wereldwijde industriële kampioen te zijn. Wereldwijd omvat het bereik van dit luchtvaartbedrijf ongeveer 150 landen. Dat is natuurlijk enorm! Boeing heeft productie, service en technologiepartnerships met overheden en bedrijven. Er zijn contracten over de hele wereld en contracten met meer dan 20.000 verschillende partners en leveranciers. Tijd om nog meer te ontdekken over de producten en services.

 

Aerospace producten

Er wordt door het luchtvaartbedrijf samengewerkt met deze partners en leveranciers om de beste aerospace producten te maken. Simpel gezegd gaat het om aerospace om de menselijke inspanning in wetenschap, techniek en zaken om te vliegen in de atmosfeer van de aarde en de omringende ruimte. Vandaag de dag komt meer dan 70% van de totale orderportefeuille van Boeing door klanten buiten de Verenigde Staten. De bedrijfsgroei van het luchtvaartconcern komt ook lokaal ten goede aan lokale klanten, partners, werknemers en aandeelhouders.

 

Vijftal belangrijke capaciteiten

Er worden bij Boeing een vijftal belangrijke capaciteiten gebruikt om het grootste dienstenportfolio van de industrie op de markt van commerciële luchtvaart te leveren. Het portfolio is ontworpen om luchtvaartmaatschappijen te helpen op het hoogste niveau van betrouwbaarheid, betaalbaarheid en efficiëntie te opereren. Het gaat om de volgende vijf categorieën: engineering, aanpassingen & onderhoud, bevoorradingsketen, training & professionele diensten, digitale luchtvaart & analyse en de 24/7 klantondersteuning.

 

Boeingdiensten

Denk bij engineering, aanpassingen & onderhoud aan o.a. onderhoudsuitvoering- en optimalisatie, wijzigingen, technisch content management en bedrijfsconsulting. Wat betreft de bevoorradingsketen, een Boeing vliegtuig heeft meer dan 3 miljoen onderdelen. Het bedrijf levert o.a. echte Boeingonderdelen. Ook biedt het bedrijf toegang tot luchtvaart en aanverwante onderdelen via Aviall. Aviall is een Boeing bedrijf. En dat is niet alles. Er worden ook allerlei andere oplossingen geboden om vliegtuigen in de lucht te kunnen houden.

 

Analyse en services

Op het gebied van training & professionele diensten biedt Boeing innovatieve trainingsproducten- en services. En dat voor zowel piloten, technici als cockpitpersoneel. Denk in geval van luchtvaart & analyse bijvoorbeeld aan brandstof, vlucht- en luchtruimoptimalisatie. Maar natuurlijk ook bedrijfsconsulting. De 24/7 klantenondersteuning wordt o.a. ingevuld door de velddienst, operatiecentra en technische experts. Een uitgebreid aanbod valt wel te zeggen!

 

Speciale overheidsdiensten

Naast commerciële producten en diensten zijn er ook speciale overheidsdiensten. Het gaat hier ook om engineering, aanpassingen & onderhoud, voorraadketenbeheer en training & professionele diensten. Daarnaast zijn er andere diensten zoals gegevensanalyse, Amerikaanse luchtmacht diensten, Amerikaanse legerdiensten, US Navy & Marine Corps services en Amerikaanse speciale operatieservices. Dit alles laat wel zien hoe belangrijk Boeing is in de wereld.       

 

Samenwerking met Adient

Inmiddels is ook de samenwerking tussen vliegtuigbouwer Boeing en het Ierse Adient in volle gang. Adient staat bekend als een stoelproducent voor de auto-industrie. Beide bedrijven hebben de handen ineengeslagen om op de behoefte van luchtvaartsector in te spelen. Zo is er vraag naar meer capaciteit, kwaliteit en stipte leveringen van vliegtuigstoelen. De samenwerking staat dus volledig in het teken van het ontwikkelen, produceren en verkopen van stoelen voor luchtvaartmaatschappijen en leasebedrijven. Verschillende analisten verwachten dat deze stoelindustrie van bijna 4 miljard euro kan groeien naar ruim 5 miljard euro in 2026.

 

Beleggen in Boeing

Beleggen in Boeing aandelen is een interessante beslissing. Bij de CFD-broker Plus500 is het mogelijk om te beleggen in Boeing aandelen. Houd er rekening mee dat deze online broker gebruik maakt van een hefboom. Beleggen bij Plus500 kan al vanaf 100 euro. Tegelijkertijd kunt u gebruik maken van een levenslange demo account. U heeft dan de beschikking over een flink fictief vermogen. Erg handig om te blijven oefenen met verschillende handel strategieën en tegelijkertijd om ervaring op te doen. Alvorens u start met het kopen van Boeing aandelen, is het verstandig om een technische en fundamentele analyse te doen.

Wist je al dat je ook op je cryptomunten rente kunt ontvangen?

De volgende aanbieders bieden goede rentepercentages aan:

Investeren in cryptocurrency? Onze favoriete exchange Bitvavo is de beste keus!