Reddit IPO

Reddit beursgang inschrijven

De beurs is in afwachting van de beursgang van Reddit. Beleggers wachten al een tijd op deze IPO en de opwinding bij Reddit is dan ook groot. Het is nu dan ook wachten voor het moment van de beursgang inschrijving.

Het wordt verwacht dat Reddit in 2022 naar de beurs gaat, echter is dit slechts een een indicatie. Hoewel de prognose er goed uit ziet kan hier dus nog verandering in komen. 

Op het moment is het Reddit aandeel waarde nog niet bepaald, niettemin is de belangstelling voor Reddit aandelen enorm en lijkt het bedrijf zegevierend op de beursgang af te stevenen.

Tot dusver waren in het recente verleden de eerste dag van een beursgang voor menig bedrijf ook gelijk de meest succesvolle en steeg het aandeel waarde koers onmiddellijk na de lancering. Naido, de Chinese internetzoekmachine maakte zijn publieke debuut door binnen een dag een winst van 354% te boeken, het aandeel opende ruim boven de biedprijs en vervolgde de opwaardse koers op de allereerste handelsdag.

Beursgang datum

10/01/2022

Handels beurs

NASDAQ

Geschatte waarde aandeel

$45.99

Waarde vandaag

$15B

Operationeel vanaf

2005

Reddit beursgang datum

Zodra de definitieve datum voor het Reddit aandeel IPO is bevestigt maken wij hier melding van.

De aankondiging van Reddit om openbaar te gaan is voor potentiële investeerders reden om zich, wanneer dat eenmaal kan, gelijk in te schrijven voor beursgang aandelen.  Omdat de verwachte waarde van een aandeel naar alle waarschijnlijkheid op de eerste handelsdag reeds een winst zal vertonen is het zaak om er vroeg bij te zijn en het aandeel IPO te bemachtigen voor een zo gunstig mogelijke prijs. Echter geld ook hier; haastige spoed is zelden goed en dien je natuurlijk zelf gedegen onderzoek te doen en je niet gek te laten maken door de massa.

Aandelen Reddit Koers vooruitzichten 

Een prognose maken blijft lastig omdat er ontzettend veel factoren komen kijken bij de beursgang van een aandeel, dat geld zeker ook voor Reddit. Ondanks dat wij net als vele investeerders ernaar uitzien willen we jouw geen eigen mening opdringen.  Het is van belang zelf onderzoek te doen voordat je jouw geld investeert om zo een gedegen beslissing te nemen.

Neem de tijd voordat je overgaat tot aankoop van aandelen en leer het bedrijf achter Reddit kennen.

Als je de keuze hebt gemaakt voor inschrijving van aandeel /aandelen behoor je het volste vertrouwen te hebben in Reddit en geheel op de hoogte te zijn van de doelstellingen van het management.  Het is essentieel dat je alle factoren in acht neemt en met name jouw eigen beleggings portfolio beschermd.  Ga niet zomaar mee in een hype maar zorg dat je goed geïnformeerd bent.

Bedenk hoe je je wilt inschrijven voor een aandeel van de beursgang van Reddit.

Bekwaamheid komt voort uit het vermogen zaken waar te nemen.  Zorg dat je goed begrijpt wat er speelt en gebruik de talloze informatie die je op websites zoals Freedom FinanceDEGIRO  tegenkomt.  Je kunt je kennis het best verbreden door onafhankelijke en internationale -financiële- nieuws sites door te nemen waar je veel kennis kunt vergaren die je wellicht in eerste instantie niet bent tegengekomen.  Let vooral op voor- en nadelen die worden belicht evenals de financiële geschiedenis van het bedrijf en het management.

Onze 4 top platformen

1.

DEGIRO is een bekroonde Europese online broker, gevestigd in Amsterdam.

Opgericht in 2008 door vijf oud-medewerkers van de Binck Bank om de professionele markt te bedienen tegen ongekend lage tarieven.

2.

eToro is het grootste en meest bekende handelsplatform waar beleggers van vele extra functionaliteiten kunnen genieten zoals sociaal handelen, copytrading, en ook beleggen in crypto.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van uw beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal is in risico.

3.

Sinds 2014 kun je bij Bux Zero commissie vrij handelen binnen de EU via de mobiele app.

Met een breed scala aan aandelen en EFT’s heeft Bux Zero een ruim aanbod voor elke belegger tegen lage kosten.

4.

Met meer dan 1 miljoen beleggingsinstrumenten op 15 exchanges, kan elke soort belegger hier terecht.

Freedom Finance heeft zelf een notering op de beurs en weet hierdoor wat er bij een beursgang belangrijk is.

Waar kan ik Reddit aandelen kopen?

Voordat de aandelen van Reddit in real-time verhandeld kunnen worden op de beurs kun je al bij verschillende online makelaars terecht zoals bv DEGIRO en eToro.

Je kunt het aandeel meestal online vinden nadat het bedrijf daadwerkelijk de beurs op is gegaan en er een waarde aan het aandeel is verbonden.  Zodra het aandeel live staat kun je de IPO koers terugzien op de platforms en aan de hand daarvan kun je beleggen in Reddit.  Indien je een actieve account hebt bij DEGIRO of DE BINCK BANK met voldoende tegoed kun je eenvoudig en direct inspelen op de koersen vanaf dag 1 en beginnen met beleggen.

Aandeel Reddit staat tussen alle andere IPO’s op de site van DEGIRO en het vinden van andere aantrekkelijke aandelen die kortgeleden een beursgang achter de rug hebben kom je hier ook tegen.

Disclaimer: Aandelen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud. De website biedt geen financiële producten aan en geen financieel advies. In enkele gevallen werkt Aandelen.nl samen met affiliate-partners waar het een vergoeding voor krijgt. Voor vragen en opmerkingen, neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen

De Reddit beursgang datum is tot heden nog onbekend, wanneer dit bekend is zal dit per direct geplaatst worden op onze website.

De grootste brokers, zoals DeGiro, zullen altijd tijdig via hun platform aangeven wanneer beleggers zich voor het beursgang Reddit kunnen inschrijven. 

Om in aanmerking te komen voor het Reddit IPO zal je als belegger een beleggingsrekening moeten openen bij een van de erkende online brokers. Hiermee kun je als belegger participeren in het IPO Reddit.

De Reddit waarde wordt bepaald door investeringsbanken.

Een IPO Reddit en beursgang Reddit is precies hetzelfde. Een IPO staat voor initial public offering en is de engelse benaming.

De grootste IPO ooit was voor de beursgang Alibaba. Deze was in totaal 22 biljoen dollar waard bij de lancering van de IPO in 2014. Je kunt dit terug vinden bij broker Freedom Finance.

Het is altijd moeilijk om te voorspellen wat een koers doet. Wanneer je besluit te investeren in Reddit kan je door voldoende onderzoek te doen een gedegen inschatting doen. Maar beurzen zijn soms onvoorspelbaar, hier moet je altijd rekening mee houden.

Wist je al dat je ook op je cryptomunten rente kunt ontvangen?

De volgende aanbieders bieden goede rentepercentages aan:

Investeren in cryptocurrency? Onze favoriete exchange Bitvavo is de beste keus!