Nieuwe beleggingswebsite Aandelen.nl!

Met grote trots kunnen we aankondigen dat Aandelen.nl nieuw leven ingeblazen gaat krijgen. Online Marketing Bureau Rolent heeft de domeinnaam Aandelen.nl overgenomen van NR7media. Aandelen.nl is op 12 oktober 1999 geregistreerd en nu is het na ruim 20 jaar tijd om deze website professioneel neer te zetten. Het mag duidelijk zijn dat deze domeinnaam zeer veel potentie heeft.

Onze redactie heeft als doel om beleggen voor iedereen toegankelijk te maken. De informatie die u hier vindt is begrijpelijk en vooral praktisch toepasbaar. Onze experts barsten van het talent om uw beleggingsresultaten naar een hoger niveau te tillen!

 

Wie zit er achter Aandelen.nl?

De 28 jarige Ronald van Lente is de oprichter en tevens hoofd-beleggingsexpert van Aandelen.nl. Ronald kreeg al op jonge leeftijd interesse in geld, economie en alles dat daarmee te maken heeft. De kredietcrisis en een vader die dagelijks met beleggen bezig was wakkerde deze interesse verder aan. Na zijn studie bedrijfseconomie in Rotterdam besloot hij om een online marketing bureau te starten met een specialisatie in financiƫle websites.

Logo-van-RolentDe oprichting van online marketing bureau Rolent vond plaats in januari 2014, nadat eigenaar en oprichter Ronald besloot om zijn passies voor online marketing, beleggen en ondernemen samen te voegen tot een mooi bedrijf. Met de acquisitie van Aandelen.nl gaan we deze activiteiten nog verder uitbreiden.

Ronald heeft de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan bij verschillende brokers. Momenteel beschikt hij over een flinke beleggingsportefeuille en dat geeft natuurlijk ontzettend veel motivatie om scherp te blijven in deze interessante en onvoorspelbare markt. Vragen of opmerkingen? Mailen kan altijd naar [email protected].

Met vriendelijke groet,

Aandelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wist je al dat je ook op je cryptomunten rente kunt ontvangen?

De volgende aanbieders bieden goede rentepercentages aan:

Investeren in cryptocurrency? Onze favoriete exchange Bitvavo is de beste keus!