Miracle Cash & More lanceert PHOENIC, een baanbrekend blockchainproduct om de toerisme-industrie te revolutioneren

Miracle Cash & More, een prominente investeerder in geavanceerde cryptografische diensten, staat klaar om het toerisme- en investeringslandschap in Noord-Cyprus te transformeren met zijn baanbrekende Phoenic-project, wat door Forbes beschreven wordt als een van de Top Vijf Meest Betaalbare Plaatsen om Vastgoed te Kopen in 2024. Het project kruist zowel luxe toerisme als geavanceerde blockchain-technologie om toeristische investeringen te revolutioneren. 

Het Phoenic-project, een unieke technologische hotelonderneming, staat gepland voor ontwikkeling in Noord-Cyprus, een locatie die volgens Forbes de beste deals biedt.  

Ebru Törehan, Bestuurslid van Miracle Cash & More, uitte zijn enthousiasme over de potentiële impact van het project: “Met de nadruk van Forbes op de aantrekkingskracht van Noord-Cyprus, hebben we een toename gezien in de interesse van buitenlandse investeringen. Het Phoenic-project is onze reactie op deze groeiende vraag, waarbij een zeldzame combinatie van luxe gastvrijheid en blockchain-innovatie wordt getoond.”

Meer dan een luxe hotel

Miracle Cash & More herdefinieert de toeristische ervaring met Phoenic, dat verder gaat dan enkel een luxe hotel zijn. Het project integreert blockchain-technologie, en biedt unieke mogelijkheden voor houders van Phoenic Tokens binnen het Miracle-ecosysteem. Token-eigenaren zullen niet alleen privileges genieten in het hotel, maar ook profiteren van de waardestijging van hun bezit.

Dit project staat op het punt om toeristische sectoren zoals accommodatie, voedsel en drank, en meer, te revolutioneren door blockchain-gebaseerde oplossingen,” voegde Törehan toe.

Alle hotelfaciliteiten via een innovatief blockchainplatform

Met het doel om in 2024 van start te gaan, wordt verwacht dat Phoenic een pionier zal zijn in de integratie van blockchainconcepten en -producten, zoals tokens, in de toerismesector. Het project belooft innovatieve benaderingen op gebieden zoals accommodatie, het volgen van voedsel en drank, digitale identiteit en geldoverdrachten, allemaal gefaciliteerd door een innovatief blockchainplatform. Dit sluit aan bij de missie van Miracle Cash & More om verschillende sectoren, waaronder vastgoed en transport, om te vormen tot digitale structuren met behulp van blockchain- en Web3-technologieën.

Blockchain en Web3 worden steeds integraler voor toepassingen in het echte leven,” verklaarde Törehan. “Ons doel is om deze technologieën te benutten om onze operaties te bevorderen, met als streven om digitale projecten te integreren, zelfs in dagelijkse taken zoals belastingbetalingen tegen 2024.”

Miracle Cash & More, een alternatief voor traditionele systemen, is actief in Nederland en Duitsland

Miracle Cash & More, oorspronkelijk opgericht als een alternatief voor conventionele systemen, is actief in Nederland en Duitsland en richt zich op uitbreiding naar markten zoals Spanje, Italië en het VK. Het bedrijf staat bekend om zijn blockchain-gebaseerde diensten die processen versnellen, en biedt een efficiënter en kosteneffectiever alternatief voor traditionele systemen.

Het Phoenic-project vertegenwoordigt niet alleen een belangrijke mijlpaal voor Miracle Cash & More, maar signaleert ook een nieuw tijdperk voor toerisme in Noord-Cyprus. Dit initiatief zal aanzienlijk bijdragen aan de promotie van de regio en de toeristische inkomsten, en zet een precedent in de integratie van technologie en luxe in de horeca-industrie.

‘Dit is een persbericht, geplaatst als partnerbijdrage via ANP Business en staat los van de ANP-redactie.’ 

Contact

Ersan Cetin

CANVAS COMMUNICATIONS & CONSULTANCY

[email protected]

Wist je al dat je ook op je cryptomunten rente kunt ontvangen?

De volgende aanbieders bieden goede rentepercentages aan:

Investeren in cryptocurrency? Onze favoriete exchange Bitvavo is de beste keus!