Hoe werkt de Polkadot slot auction op Huobi?

De Polkadot slot auction is een interessante mogelijkheid die beschikbaar is voor mensen om aan deel te nemen. Het concept achter de Polkadot auction is vrij complex, maar we zullen dat gemakkelijker verteerbaar maken door te vereenvoudigen hoe Polkadot auctions precies werken op Huobi. Om te begrijpen waarom de Polkadot auction plaatsvindt, moeten we bij het begin beginnen, zodat mensen kunnen volgen en begrijpen wat de situatie eigenlijk is. We zullen beginnen met Parachains en wat zij vertegenwoordigen, omdat dat het plaatje duidelijker zal maken voor ons om Polkadot auctions te begrijpen.

Parachains

Om te begrijpen hoe Polkadot auctions werken op Huobi, moeten we ons bewust zijn van wat Parachains precies zijn. Parachains zijn individuele blockchains die parallel lopen en bestaan binnen de Kusama en Polkadot netwerken. Het idee daarachter is om verschillende en unieke parachains op de netwerken te hebben draaien, waarbij elk verbonden is met de centrale keten – bekend als de Relay Chain. De Polkadot architectuur bestaat uit 100 slots. Er moet een manier zijn om te bepalen welke parachain zich met de Relay-keten kan verbinden en in welke volgorde om de voordelen van de netwerken te benutten – Zo is de Polkadot-auction ontstaan – Om die stap mogelijk te maken. Het doel is om parachain slots toe te wijzen aan de projecten die in het Kusama en Polkadot netwerk willen zitten. Het uiteindelijke doel is om 100 parachain-projecten te hebben draaien, maar dat zal geleidelijk gebeuren binnen een paar jaar.

Hoe Polkadot auctions werken

Voor gevestigde en goed gefinancierde projecten zou dit een gemakkelijke stap zijn om te ondernemen, maar voor nieuwe projecten zou dit een moeilijk proces kunnen worden om zich in te verdiepen – Gezien het feit dat zij voor de initiële parachain lease zouden moeten betalen. Dit is waar crowd loans in het spel komen, waar de gemeenschap tijdelijk hun tokens vastzetten om het project waarin ze geloven te ondersteunen. Eenvoudiger gezegd, wij mensen stemmen in principe door hun DOT in te zetten op hun favoriete projecten. In het geval dat het project een lot wint via de kaarsenauction, zullen onze tokens voor maximaal twee jaar worden vastgezet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wist je al dat je ook op je cryptomunten rente kunt ontvangen?

De volgende aanbieders bieden goede rentepercentages aan:

Investeren in cryptocurrency? Onze favoriete exchange Bitvavo is de beste keus!