Crypto creditcard rewards; deze mogelijkheden zijn er

Een crypto creditcard stelt gebruikers in staat om vanaf hun wallet directe betalingen te doen met crypto valuta. Terwijl je gebruik maakt van een crypto creditcard ontvang je een beloning hiervoor. In deze blog zullen we verder hierop ingaan. 

Betrouwbare creditcards 

Op cryptocreditcard.nl kun je bekijken welke de crypto creditcards van de tijd zijn. Het is van belang dat gebruikers op de hoogte zijn dat elke crypto creditcard samenwerkt met Visa of Mastercard. Dit zijn de twee bedrijven die gespecialiseerd zijn in het maken van creditcards. Gebruikers zullen dus te maken hebben met beperkingen en voorwaarden van deze bedrijven. Deze kunnen onder andere zijn een limiet voor de opname of een bestedingslimiet. Elke crypto creditcard heeft een eigen aanbieder hetgeen betekent dat het bedrijfsmodel ook anders is. Dit zorgt er ook voor dat de betaling met crypto per aanbieder anders zal zijn. 

Crypto rewards 

Zoals er al eerder is aangehaald ontvang je bij gebruik van crypto creditcards een beloning. Deze beloning verschilt per aanbieder. Bij sommige aanbieders ontvang je een cashback. Dit is bijvoorbeeld een bepaald percentage aan rente. Bij andere aanbieders ontvang je airline miles of laten ze je je inkomsten inwisselen voor cryptocurrency. Zo zijn er ook crypto creditcards die jou cryptocurrencies zoals Bitcoin geven als beloning.  

Soorten platformen 

Mensen komen vaak in de waar als het gaat om een creditcard of debitcard. Je kunt niet op krediet kopen met een crypto creditcard. Dus je zal eerst over crypto’s moeten beschikken in je wallet. Een crypto creditcard kun je eigenlijk beschouwen als een prepaid creditcard. Anders gezegd als een crypto debitcard. Er zijn er in principe 2 platformen. Een platform die je in staat stelt om je crypto creditcard te koppelen aan je wallet en een platform waarbij je een nieuwe wallet moet maken. Hierbij kun je zelf beheren over je wallet of het beheer overhevelen naar het platform. 

Wist je al dat je ook op je cryptomunten rente kunt ontvangen?

De volgende aanbieders bieden goede rentepercentages aan:

Investeren in cryptocurrency? Onze favoriete exchange Bitvavo is de beste keus!