Randstad aandelen

Randstad aandelenRandstad speelt al meer dan 55 jaar een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Het mag dus duidelijk zijn dat deze organisatie al even meedraait. Randstad helpt bedrijven bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. Het staat bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen. Randstad is hier al behoorlijk wat jaren erg goed in. In dit artikel vertellen we u graag wat meer over Randstad en dan vooral de diensten die worden aangeboden.

 

Randstad aandelen

Interesse om te beleggen in Randstad aandelen? Bij de CFD-broker Plus500 kunt u op eenvoudige wijze beleggen in de aandelen van Randstad. Plus500 is een toegankelijke en betrouwbare online broker voor iedereen. In enkele stappen kunt u een persoonlijke account aanmaken. Ideaal om direct aan de slag te gaan op de beurs. Het is daarnaast mogelijk om te beleggen met een demo account. U krijgt dan de mogelijkheid om volop te experimenteren met beleggen in Randstad aandelen. Liever beleggen met echt geld? In dat geval geldt een minimale inleg van 100 euro. Wellicht lijkt dat veel. Toch is het een relatief lage inleg vergeleken met andere aanbieders.

 

Landelijk dekkend vestigingsnetwerk

Randstad heeft een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit de medewerkers dagelijks in gesprek staan met de klanten en kandidaten. Elke dag opnieuw maken duizenden mensen gebruik van de diensten van Randstad. Mogelijk wordt er binnen de organisatie waar u zelf werkt, ook gebruik gemaakt van Randstad diensten. De passie van Randstad is om het beste in mensen en organisaties naar boven te halen.

 

Randstad diensten

De diensten van Randstad lopen uiteen van uitzenden, detacheren, payroll, werving en selectie. Randstad is een echte pionier en marktleider in de HR-dienstverlening. De wereld van werk is volop in beweging. Het gaat weer een stuk beter op de arbeidsmarkt. Een bedrijf als Randstad profiteert daarvan! Het gevolg is natuurlijk dat de behoefte bij opdrachtgevers aan de HR-diensten van Randstad verder toenemen. Daar is het concern ook erg blij mee. Hieronder geven we een uitleg van de verschillende diensten.

 

Uitzenden

Uitzenden is een vorm van dienstverlening waarbij Randstad personeel aan een werkgever ter beschikking stelt. Formeel is Randstad dus werkgever, waarbij de andere partij leiding en toezicht heeft. De administratieve handelingen en ziekterisico’s liggen bij Randstad. Bent u zelf werkgever en wilt u het team uitbreiden, maar weet u nog niet precies voor hoe lang? Uitzenden is dan ideaal. Onverwachte pieken in de personeelsbehoefte worden dan opgevangen. Uitzenden komt ook vaak voor bij het tijdelijk vervangen van een zieke medewerker.

 

Detacheren

Detacheren zorgt net als uitzenden voor een flexibel personeelsbestand. Randstad is verantwoordelijk voor het uitvoeren van het werkgeverschap en neemt de administratie op zich. Toch geeft detacheren de werkgever en de werknemer meer zekerheid. Bij detacheren wordt namelijk vooraf de contractduur afgesproken. Er wordt alleen voor de gewerkte uren betaald en dat is een vast uurtarief gebaseerd op het uurloon van de medewerker. Kijk voor meer informatie over deze dienst zeker eens op de website van Randstad.

 

Werving en selectie

In een sollicitantenmarkt is talent soms schaars. De dienst ‘’werving en selectie’’ van Randstad neemt dan verder toe. Randstad zoekt in dit geval het personeel, terwijl u als werkgever het contract regelt. En natuurlijk regelt u ook alles rondom het werkgeverschap. Randstad ontvangt daarentegen een fee voor de bemiddeling. Een concrete invulling is aan de werkgever en werknemer.

 

Payroll

Bij Payroll heeft de werkgever of het bedrijf zelf de geschikte kandidaat gevonden. Toch wordt het formele werkgeverschap graag uitbesteed. Bijvoorbeeld aan Randstad. De medewerker wordt in dit geval aangemeld bij Randstad Payroll Solutions. De administratie en risico’s worden dan uitbesteed. Zo kan de medewerker op flexibele basis bij de werkgever aan de slag. Dezelfde werkgever betaald een vast uurtarief gebaseerd op het uurloon van de medewerker.

 

Veranderende markt

Doordat organisaties snel en continu moeten meebewegen met de veranderende markt en technologie, worden er meer transities gemaakt naar nieuwe en flexibele vormen. Mensen moeten mee kunnen veranderen en dat zorgt voor meerdere uitdagingen. Het is belangrijk dat het in goede banen wordt geleid. Tenslotte is het personeel de motor van een organisatie. Goede zorg voor medewerkers is dus op de plaats.

 

Praktische HR-oplossingen

Voor het bovenstaande biedt Randstad diverse praktische HR-oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan coaching, adviseren voor duurzame inzetbaarheid, outplacement, hulp bij strategische planning van personeel en begeleiding re-integratie 2e spoor. De randstad helpt daarnaast bij de vormgeving van het MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) beleid. En daarnaast bij de verplichtingen op Social Return On Investment en het geven van invulling aan de Participatiewet.

 

Resultaten en toekomst

Ook in het 3e kwartaal van dit jaar boekte Randstad mooie resultaten. De winst en omzet zijn opgevoerd. Vooral in de Amerikaanse markt steeg de omzet. Het bedrijf profiteert al langer van een aanhoudende vraag naar personeel. Het uitzendbureau liet ook al weten dat er geen zorgen zijn over de komst van techbedrijven naar de uitzendmarkt. Bovendien zou Randstad na LinkedIn de grootste cv-database ter wereld hebben. Er is duidelijk veel vertrouwen voor de toekomst.   

 

Beleggen in Randstad

Het is bij de CFD-broker Plus500 mogelijk om te investeren in Randstad. U kunt Randstad aandelen eenvoudig in de beleggingsportefeuille opnemen. Houd er rekening mee dat Plus500 gebruik maakt van een hefboom. Enerzijds is de inleg meer waard en valt er meer winst te behalen. Anderzijds kan het verlies groter zijn. Voor de nog onervaren belegger is de levenslange demo account superhandig. Met een flink fictief vermogen kan er dan geoefend worden met beleggen. U weet inmiddels dat er voor beleggen met echt geld een inleg van 100 euro nodig is. Alvorens u gaat starten, is het verstandig om aandacht te schenken aan een technische en fundamentele analyse voor Randstad.