KPN: Nederlandse telecomaanbieder

KPN aandelenAl sinds 1881 is KPN een bedrijf wat Nederland verder helpt met technologische vernieuwing. In dat jaar maakte KPN het openbare Nederlandse telefoonnet. Het land maakte op kleine schaal voor het eerst kennis met telecommunicatie. De basis werd gelegd voor het wijdvertakte KPN-netwerk vandaag de dag.

Tot zover de geschiedenis van KPN. Hoe gaat het nu met KPN? Elke seconde van de dag gaan er omvangrijke informatiestromen door onze antennes, kabels en zendmasten. Tegenwoordig ook steeds meer data. We vertellen u graag meer over de KPN-producten.

 

Beursgenoteerde multinational

In 1994 is KPN genoteerd aan de beurs. Ongeveer 3% van de AEX (Amsterdam Exchange Index) is gebaseerd op KPN. KPN is uitgegroeid tot een toonaangevende aanbieder van telefonie, televisie en internet. Op de Nederlandse markt is de telecomaanbieder actief met verschillende merken. Zo kunnen de consumenten kiezen uit KPN, Hi, Telfort en XS4ALL. Mogelijk klinken deze merken u wel bekend in de oren. De focus van deze telefonie- en internetleverancier is voornamelijk gevestigd op het aanbieden van 4G internet. Met de 4G verbinding van KPN kan de gebruiker soepel en geruisloos Spotify, Google Maps en YouTube gebruiken.  

 

KPN-aandelen

Als particulier kunt u ervoor kiezen om te beleggen in KPN-aandelen. Deze zijn simpelweg in uw beleggingsportefeuille op te nemen door een persoonlijke account aan te maken bij de CFD-broker Plus500. Plus500 staat bekend als een betrouwbare en toegankelijke online broker. Plus500 heeft ontzettend veel mogelijkheden. Beleggen met echt geld kan bij deze aanbieder al vanaf 100 euro. In vergelijking met andere brokers is dat een relatief lage inleg. Heeft u echter weinig ervaring met beleggen, dan is er een speciale demo account waarmee u kunt oefenen. Zo wordt handelen op de beurs voor iedereen mogelijk!

 

Wereld verbinden

KPN wil het leven vrijer, leuker en makkelijker maken door te verbinden. Er wordt gewerkt aan veilige, betrouwbare en toekomstbestendige diensten en netwerken. Dit zodat alles en iedereen overal en altijd is verbonden. En tegelijkertijd een welvarende en schonere wereld te creëren. We vertellen u graag meer over de producten van KPN. Er zijn er namelijk best wel wat. Mogelijk maakt u al gebruik van de producten en diensten van het telecombedrijf. Wat zijn uw ervaringen? Laat het ons gerust weten!

 

Particuliere en zakelijke gebruiker

Zowel de particuliere als de zakelijke gebruiker kan prima uit de voeten met de producten en diensten van KPN. Wat betreft internet en tv worden er veel verschillende opties aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan enkel een internetpakket tot internet en tv 4K gecombineerd. Voor elk type gebruiker heeft KPN een passend aanbod. Op zoek naar een telefoon en abonnement? KNP heeft een ruim aantal mogelijkheden. Van prepaid tot Sim Only. En dat met de meest luxe toestellen van dit moment.

 

Helder en eenvoudig aanbod

KPN wil het graag simpel houden. Er is een helder en eenvoudig aanbod voor elke klant. De producten en diensten van KPN zijn technologische hoogstandjes. De gebruiksvriendelijkheid staat altijd voorop. Voor zowel jong als oud zijn de diensten van KPN te begrijpen. Wanneer er meerdere producten bij KPN worden gebruikt, dan krijgt de gebruiker met KPN Compleet extra voordeel. Zo kan internet en tv van KPN gecombineerd worden met een nieuw Sim Only abonnement. Dat maakt de afname van bepaalde producten en diensten weer wat aantrekkelijker.

 

Zakelijke producten

Voor de zakelijke gebruiker komt KPN ook met meerdere oplossingen. Zo zijn er veel mobiele mogelijkheden. Denk aan een toestel met abonnement, maar Sim Only kan ook. Wat betreft internet, bellen en tv kunnen er verschillende pakketten worden gekozen. Zo is er o.a. razendsnel en betrouwbaar internet. Het zogeheten glasvezelnetwerk van KPN wordt al door 2 miljoen Nederlandse huishoudens en bedrijven gebruikt. Dat zegt natuurlijk wel wat.

 

Verschillende pakketten

Op zoek naar zakelijk vaste telefonie? U kunt kiezen voor alleen vast bellen of kunt het extra voordelig combineren met een internetpakket. KPN biedt ook meerdere Officepakketten aan. Zo is er o.a. Office 365 Zakelijk. Eigenlijk is dat de digitale versie van uw werkplek met opslag in de Cloud. Er is een instap, premium en bedrijvenversie beschikbaar. Een duidelijke uitleg vindt u ervan op de website van KPN bij het kopje zakelijk.

 

Domeinnaam en hosting

Wist u dat een domeinnaam ook snel en eenvoudig te registreren is bij KPN? Webhosting kan dan ook. De gebruiker huurt dan simpel gezegd een stukje ruimte voor de website op een server van KPN. Met Exchange Online heeft de gebruiker ook nog toegang tot e-mail, contactpersonen en de agenda. En dat zowel op desktop, tablet als smartphone. Voor de drukke ondernemers wel zo prettig! We raden u zeker aan eens een kijkje te nemen op de website van KPN en de verschillende opties te bekijken.

 

Voordelen van KPN

Beleggen in KPN heeft verschillende voordelen. Zo is het een van de oudste telecombedrijven en heeft het om die reden heel veel kennis in huis. KPN heeft al meerdere tegenslagen gehad en heeft ze altijd overwonnen. Beleggen in KPN-aandelen zou dus een prima lange termijn investering kunnen zijn. Ook hecht de multinational veel waarde aan duurzaamheid en dat is voor veel mensen een doorslaggevende rol. Hieronder vertellen we u hoe u zelf kunt beleggen in KPN-aandelen. Het is een prima alternatief wanneer u een beter rendement wilt. 

 

Beleggen in KPN

Beleggen in KPN-aandelen is een interessante beslissing. KPN-aandelen zijn te verkrijgen bij de CFD-broker Plus500. Houd er rekening mee dat deze online broker gebruik maakt van een hefboom. Instappen kan al vanaf 100 euro. Tegelijkertijd kunt u gebruik maken van een levenslange demo account. U heeft dan de beschikking over een flink fictief vermogen. Erg handig om te blijven oefenen met verschillende handel strategieën en tegelijkertijd om ervaring op te doen. Alvorens u start met het kopen van KPN-aandelen, is het verstandig om een technische en fundamentele analyse te doen.