ING

ING aandelenING is een bank voor jong en oud. Het is een wereldwijd opererende financiële instelling uit Nederland. De bank is ontstaan in 1991 uit een fusie tussen de Nationale Nederlanden en NMB Postbank Groep. Inmiddels behoort ING met ruim 9 miljoen particuliere en zakelijke rekeninghouders tot een van de grootste en meest gerenommeerde Nederlandse financiële dienstverleners. En dat op het gebied van sparen, betalen, lenen, hypotheken en (zakelijk) beleggen. Zowel voor de particulier als de zakelijke klant heeft ING ruime mogelijkheden. Ontdek er meer over!

De strategie van ING is erop gericht om een onderscheidende klantervaring te realiseren door de organisatie te vereenvoudigen en stroomlijnen. ING wil voor meer klanten de primaire bank worden. En dat door het aandeel in particuliere betaalrekeningen te vergroten en met kernproducten zoals transactiediensten en kredietverlening binnen commercial banking.

 

ING aandelen kopen en verkopen?

Het is bij de CFD-broker Plus500 mogelijk om te beleggen in CFD’s van ING-aandelen. Als u bij deze internet broker bent ingelogd, kunt u ING opzoeken en het aandeel in de gaten houden. De koers is 24/7 te bekijken en zodra u een kans voorbij ziet komen, kunt u hierop inspelen. Het is ook mogelijk om te handelen met een levenslange demo-account. U krijgt dan de beschikking over een groot fictief vermogen, zodat u kunt oefenen met o.a. Nederlandse aandelen zoals ING. Als u met echt geld wilt beleggen kan dat al vanaf 100 euro. Lees u van tevoren altijd goed in. Doe bijvoorbeeld de technische en fundamentele analyse voor ING.  *(76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren’) 

 

Particuliere producten

Particulieren kunnen bij ING terecht voor verschillende producten. Zo bestaat uiteraard de optie om een betaalrekening te openen, maar bijvoorbeeld ook een gezamenlijke rekening. Voor kinderen is er ook een speciale rekening te openen. Wereldwijd makkelijk en veilig betalen? De creditcard van ING is dan ideaal. Er zijn verschillende soorten. Ontdek er meer over op de website van ING.

 

Beleggen bij ING

ING heeft voor de klant die meer wilt met zijn of haar geld, zijn er verschillende beleggingsvormen. Beleggen bij ING kan met beheer, maar ook zelfstandig op de beurs. Op de website van ING vindt u naast het laatste beursnieuws ook allerlei andere handige tips en adviezen. Een bezoekje is dus zeker de moeite waard!  

 

Hypotheek bij ING

Voor de mensen die een huis willen kopen, heeft ING meerdere opties voor een hypotheek. Het maximaal te lenen bedrag is eenvoudig te berekenen op de ING-website. Bovendien kunt u bij de bank terecht voor een gratis oriënterend gesprek of een hypotheekgesprek. Met een team van echte experts komt dat zeker goed!

 

Lenen bij ING

Wat betreft lenen, biedt ING verschillende leenmogelijkheden. Zo kan er bijvoorbeeld een persoonlijke lening worden afgesloten. Ook kan er een persoonlijke lening worden gebruikt voor het aanschaffen van een auto. Lenen voor een verbouwing behoort ook tot de opties. Houd u na de verkoop van uw woning een schuld over? Denk dan aan de persoonlijke lening voor restschuld.

ING creditcard

 

Verzekering en pensioen

ING heeft ook verschillende particuliere verzekeringsproducten in het aanbod. Denk bijvoorbeeld aan een reis, auto, woon, aansprakelijkheid, studenten en rechtsbijstandverzekering. Om uw auto goed te verzekeren is er keuze uit een WA, WA Extra en WA Casco Autoverzekering. Voor het wonen is er de inboedelverzekering, een opstalverzekering en een speciale studentenrekening. Voor het pensioen is pensioensparen of het flexibel aanvullen van het pensioen een prima optie bij ING.

 

Zakelijke producten

Voor de zakelijke gebruiker heeft ING meerdere mogelijkheden. Een zakelijke rekening evenals creditcard is zo aangevraagd bij de bank. De zakelijke gebruiker kan sparen met een variabele en een vaste rente. Liever automatisch sparen? Bijvoorbeeld om geld te reserveren voor een investering? Dat kan ook bij ING!

 

Speciaal voor ondernemers

Speciaal voor ondernemers is er een zekerheidspakket. Het gaat om ZZP en MKB in de horeca, bouw, transport, handel, zorg, uiterlijke verzorging en zakelijke dienstverlening. Het gaat om bedrijven met maximaal 50 medewerkers en tot 10 miljoen euro aan omzet. Andere of extra zakelijke verzekeringen zijn: bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheid, aanhangwagen, autoverzekering, bedrijfsschade, computer- en elektronica, constructieverzekering voor bouwwerken, gebouw- en geldverzekering, milieuschadeverzekering en nog veel andere opties. Ontdek er meer over op de ING-website.