Heineken: Nederlandse grootste brouwer!

Heineken aandelen kopenHeineken is de meest internationale brouwer ter wereld. Behalve een echte marktleider in Nederland, is Heineken bier inmiddels te verkrijgen in nagenoeg alle landen op aarde. Niet voor niets is Heineken wereldwijd het meest waardevolle internationale premiumbiermerk. De brouwer kent een hele rijke historie. Het bierconcern staat te boek als wereldwijd bekende en onafhankelijke brouwer. De biergigant zette in 1933 voet op Amerikaanse bodem. En 6 jaar daarna werd Heineken al genoteerd op de Nederlandse effectenbeurs.

Onder Heineken vallen ook de biermerken Amstel, Brand, Affligem, Desperados, Wieckse en Sol. We geven hieronder een toelichting op de belangrijkste merken van Heineken.

 

Amstel

Amstel bier is er al sinds 1870. De oprichters waren twee vrienden en vandaar dat Amstel met recht ‘’uit vriendschap gebrouwen’’ is. De ingrediënten evenals kwaliteit van Amstel bier is nog exact hetzelfde als in 1870. Het bier wordt gebrouwen uit gerstemout, extra geurige hop en vriendschap. Amstel bier staat bekend als een echte volmout pils. Een fris biertje met een volle smaak. Kijk voor meer informatie op de website van Amstel.  

 

Brand

Brand is de brouwer van krachtige pilseners en mooie speciaalbieren. De smaak maakt het verschil. Daar wordt bij Brand in geloofd. Brand heeft een smaakpallet van een twaalftal verschillende bieren. Daarmee kan de Brand drinker het hele jaar door genieten. Allereerst is er Brand Pilsener, welke met meer hop wordt gebrouwen. Het geeft Brand zijn unieke en krachtige smaak. Brand bier is volledig volmout gebrouwen pils en kenmerkt zich door de perfecte balans tussen hop aroma en hopbitterheid. Brand voegt namelijk twee keer in het brouwproces hop toe aan het bier.

 

Andere Brand bieren

Er zijn daarnaast nog andere soorten Brand bieren. Het gaat om Brand Porter, Brand Ongefilterd Pilsener, Brand Lentebock, Brand Dubbelbock, Brand Imperator, Brand (Session) IPA, Brand Oud Bruin, Brand Sylvester, Brand UP, Brand Weizen (0.0) en Brand Blond. Voor meer informatie over deze bieren, verwijzen wij u naar de website van Brand. We raden u zeker aan meer te lezen over de Brand bieren op de website van dit biermerk.

 

Affligem

Affligem klinkt u mogelijk wat minder bekend in de oren. Toch is het bier van absolute wereldklasse. We hebben het hier over een abdijbier. Het merk won twee keer de World Beer Cup voor beste Trippel. Affligem wordt gebrouwen volgens het oorspronkelijke recept. Echter met nagisting in de fles en een snufje geestelijke inspiratie. Naast de Affligem Trippel kunt u ook kiezen voor de Affligem Blond of de Affligem Dubbel.

 

Desperados

Desperados, een persoonlijke favoriet van onze schrijver, is een biersoort welke verrijkt is met de smaak van tequila. Met een Desperados krijgt iemand een unieke smaakervaring die het zoete van tequila combineert met het bittere van topkwaliteit bier. Desperados is te verkrijgen in de Original en Mojito variant. Desperados staat bekend om zijn frisse smaak. In veel uitgaansgelegenheden, maar tegenwoordig ook vaker op het terras, wordt Desperados gedronken.

 

Wieckse

Wieckse komt van oorsprong uit Maastricht. Wieckse is bovengistend en ongefilterd bier. Al meerdere malen is Wieckse onderscheiden met een gouden medaille voor lekkerste witbier. Uiteraard zegt dat veel over het bier. Het merk wordt zelfs gezien als zonnigste witbier van Nederland. Naast de Wieckse Witte zijn er ook nog een drietal andere bieren. Het gaat om Wieckse Witte 0.0, Wieckse Radler 0.0 en Wieckse Rosé. Voor elke tijd van het jaar en voor elke gelegenheid dus een Wieckse biertje!

 

Sol

Sol werd vlak na de vrijheidsstrijd van Mexico tegen de Spaanse overheersing, in 1899, opgericht door een Duitse brouwmeester. Sol is geboren vanuit de Mexicaanse vrijheidsstrijd en is een statement van onafhankelijkheid. Niet zomaar een biertje dus. Een Sol drinker volgt liever zijn of haar eigen pad, in plaats van dat andermans paden volgt. Sol bier staat bekend als kwalitatief en verfrissend bier. En bovendien is Sol ongecompliceerd.

 

Interesse in Heineken aandelen?

Al jaren is Heineken een bekend merk en buiten dat een toonaangevende multinational. Als particulier is het mogelijk om te beleggen in Heineken aandelen. Mocht u nog niet zo ervaren zijn met beleggen, is het handig om bepaalde strategieën eerst eens aan den lijve te ondervinden. De demo account van Plus500 is dan op uw lijf geschreven! U krijgt een flink fictief vermogen en kunt experimenteren met online handelen. Met uitgebreide indicatoren en grafieken moet dat zeker lukken. Instappen en uitstappen kan op elk moment. Indien u de overstap wilt maken naar echt geld, is er een minimale inleg van 100 euro nodig. Plus500 is een CFD-broker en maakt gebruik van een hefboom. Lees u van tevoren goed in wat dat precies inhoudt. Veel succes! Mochten er nog vragen zijn, helpen wij u graag.