Deutsche Bank aandelen

Deutsche bank aandelenDeutsche bank is de leidende bank van Duitsland. Daarnaast heeft de bank een sterke positie in Europa en een belangrijke aanwezigheid in Noord- en Zuid-Amerika. Evenals in de regio Azië-Pacific. In Nederland is de Duitse bank ook actief. Achterin het artikel leest u daar meer over. Deutsche bank biedt bankdiensten aan zowel bedrijven, overheden, midden- en kleinbedrijf, particulieren als institutionele beleggers. In totaal zijn er 2.407 filialen, waarvan er een ruime 1.550 in Duitsland zelf staan. Het mag duidelijk zijn dat we het over een grote speler hebben. Ontdek er meer over!

 

Verschillende klantproducten

Aangezien Deutsche bank zich richt op veel verschillende klanten, is er een onderscheid gemaakt naar producten. Zo zijn er specifieke producten voor zakelijke klanten, voor institutionele klanten overheden en agentschappen. Maar daarnaast ook producten voor klanten van het zogeheten Wealth Management. En natuurlijk producten die zijn toegespitst op de particuliere klanten. Kortom, voor ieder wat wils.

 

Online bankieren

Op het gebied van online bankieren biedt Deutsche bank diverse producten en diensten waarmee de gebruiker zijn of haar (internationale) bankzaken kan regelen via internet. Tegenwoordig wordt steeds meer online geregeld, waaronder verschillende bankzaken. Deutsche Bank Internet Bankieren is een onlineapplicatie voor het managen van betalingsverkeer. Andere opties voor online bankieren? Denk bijvoorbeeld aan db direct internet. In het volgende kopje vertellen we u daar wat meer over.

Deutsche bank Hoofdkantoor

 

Db direct internet

Db direct internet is de perfecte oplossing voor wereldwijd cash management, vreemde valuta en het financieren van handel. Het is een applicatie die informatie genereert over rekeningen, transacties en liquiditeitsposities in diverse talen. Mocht u zelf naar iets dergelijks op zoek zijn, dan is het slim om zeker even naar de website van Deutsche bank te surfen. U vindt daar alle informatie die u nodig heeft. Hieronder vindt u alvast wat handige informatie over de andere producten en diensten.

 

Trade Finance Online

Trade Finance Online van db direct internet is de oplossing voor het beheren van Trade Finance business. Op elk moment van de dag heeft de gebruiker toegang om de Trade Finance producten te initiëren of het uitstaande Trade portfolio in te zien. Dat is natuurlijk wel zo handig. Een andere opties is FX4Cash. Met FX4Cash kan betaald worden in 125 verschillende vreemde valuta zonder een lokale rekening. Het biedt een alles-in-een oplossing voor internationaal betaalverkeer. Iets wat ontzettend goed aansluit op de hedendaagse ontwikkelingen.    

 

Zakelijke klanten

Voor de zakelijke klanten biedt Deutsche bank o.a. vermogensbeheer en corporate cash management. Bij dat laatste gaat het erom dat wereldwijd actieve bedrijven te maken hebben met economische complexiteit, veranderende regelgevingslandschappen en onbekende markten en valuta’s. De schatkist van morgen moet meer transparantie hebben over bijvoorbeeld cashflows en betalingen. Eigenaren van grote bedrijven zullen hier ongetwijfeld kennis van hebben.

 

Volledig pakket

Deutsche bank levert ook het volledige pakket van oplossingen voor financiering, risicobeheer en treasury producten aan o.a. bedrijven en financiële instellingen. Dus u kunt weer rustig slapen. Wist u trouwens dat Deutsche bank de enige is die de vijf grootste IPO’s ooit heeft geboekt. Denk aan Alibaba, General Motors, AIA Group, Industrial and Commercial Bank of China en Agricultural Bank of China. Dat zegt natuurlijk wel wat over Deutsche bank.  

 

Duurzame producten

Voor de zakelijke klanten worden ook duurzame producten geleverd. Deutsche bank is wereldwijd een van de grootste financiers van hernieuwbare energie. Vandaag de dag is daar enorm veel om te doen. En dat is maar goed ook! Deutsche bank adviseert en ondersteund bedrijven en overheidsinstanties zodat zij kunnen voldoen aan de financiële vereisten voor uitdagende projecten. Voor alle andere producten die Deutsche bank voor de zakelijke gebruiker aanbiedt, verwijzen we u graag naar de website van Deutsche bank.

 

Overige producten

De producten voor institutionele klanten, overheden en agentschappen komen grotendeels overeen met de zakelijke klanten van Deutsche bank. Het wereldwijde pakket cashmanagementdiensten van Deutsche bank biedt een breed scala aan oplossingen om te voldoen aan de specifieke eisen van de klant. Daardoor krijgen zij de tijd en middelen om te concentreren op de kernactiviteiten. Kijk voor een volledig overzicht gerust eens op de website van Deutsche bank.

 

Deutsche bank in Nederland

In Nederland heeft Deutsche bank 800 medewerkers die werken vanuit Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Als grootste internationale bank in Nederland speelt Deutsche bank een belangrijke rol in het faciliteren van Nederlandse bedrijven. En dat bij zowel complexe als grensoverschrijdende financiële vraagstukken. Ruim 30 miljoen klanten maken internationaal gebruik van de expertise van Deutsche bank. De bank biedt Nederland het beste van twee werelden. Enerzijds een internationaal ontwikkeld productenaanbod. Anderzijds een wereldwijd netwerk gecombineerd met een solide, groeiende aanwezigheid in Nederland.

 

Laatste nieuws

De laatste tijd is het nieuws rondom Deutsche bank toch wat onrustig. Zo wordt de bank o.a. verdacht van deelname aan witwaspraktijken. Meerdere leden van de raad van bestuur zijn eerder al op de korrel genomen. De aanwezigheid in de VS en Azië moet teruggebracht worden. Deutsche bank wil zich daarentegen meer op Europese klanten gaan richten. In het tweede kwartaal van dit jaar is de herinrichting van Deutsche bank al flink versneld. Daarmee lijkt de bank weer op de goede richting te zijn. Het is verstandig om het nieuws rondom Deutsche bank in de gaten te houden.   

 

Beleggen in Deutsche bank

Interesse om te beleggen in aandelen van Deutsche bank? CFD-broker Plus500 maakt het mogelijk om Deutsche bank in uw beleggingsportefeuille op te nemen. Maak eenvoudig een persoonlijke account aan en start direct met handelen. Met echt geld kan dat al vanaf 100 euro. denk eraan om van tevoren een goede technische en fundamentele analyse te doen voor Deutsche bank. Zo voorkomt u verrassingen. Liever eerst wat oefenen? Dat kan! Plus500 heeft een speciale demo account tot de beschikking. U krijgt dan een flink fictief vermogen om te experimenteren met beleggen op de beurs.