BMW aandelen

BMW aandelenBMW is een Duitse multinational die auto’s en motorfietsen maakt en verkoopt. De afkorting voor BMW is Bayerische Motoren Werke. Het bedrijf werd in 1913 opgericht door Karl Friedrich Rapp als fabriek voor vliegtuigmotoren. Toch wordt 1916 als de officiële oprichtingsdatum van het autobedrijf.

In 1922 kwam BMW in handen van Bayerische Flugzeug Werke, welke in 1916 werd opgericht. BMW is een beursgenoteerd bedrijf. Het BMW-aandeel wordt verhandeld op de Deutsche Börse. Ook maakt het deel uit van de DAX30-index.

 

BMW Group

De BMW Group is met de merken BMW, Rolls-Royce en MINI een wereldwijd leidende fabrikant van premium auto’s en motorfietsen. Ook biedt het bedrijf premium financiële en mobiliteitsdiensten. Het internationale concern maakt gebruik van 30 productie- en assemblagevestigingen in 14 landen. Daarnaast heeft het een wereldwijd verkoop- en distributienetwerk in meer dan 140 landen. Een echte wereldtopper dus!

 

Succes van BMW

Sinds 1928 maakt BMW al auto’s. Het succes van BMW is van oudsher gebaseerd op langetermijndenken en verantwoord ondernemen. Het bedrijf heeft een duidelijke focus op het topsegment van de internationale auto- en motorbranche. Het draait om een high performance en vernieuwing. Steeds opnieuw zet BMW de toon als het gaat om beleving, rijplezier en klanttevredenheid.

BMW auto's

 

BMW 1 serie

BMW heeft verschillende automodellen in het assortiment en daar willen we u graag wat meer over vertellen. We beginnen met de BMW 1 serie. Het zijn auto’s met een sportief design. De rijeigenschappen zijn dynamisch en er is een perfecte connectiviteit. De BMW 1 serie is te verkrijgen in 3-deurs en in 5-deursmodellen.

 

BMW 2 serie

De BMW 2 serie bestaat uit een viertal auto’s. Allereerst is er de Coupé. De auto kent een revolutionair sportief design en creëert zijn eigen klasse. De auto heeft een optimaal comfort en een exclusief interieur. Daarnaast is er een BMW 2 serie Cabrio. De auto is het toonbeeld van sportieve vrijheid en elegantie. De Active Tourer van de 2 serie hoort thuis in de metropolen van nu. Het is een ideale stadsauto, aangezien hij dynamisch en wendbaar is. En dan is er nog de Gran Tourer. Een auto die veel te bieden heeft en veel laadruimte heeft.

 

BMW 3 serie

De BMW 3 serie bestaat uit een drietal auto’s. Om te beginnen de Sedan. Conventies en verwachtingen laat de auto achter zich. De auto is sportief en wordt aangedreven door nog krachtigere en efficiëntere motoren. Ook is er een nieuwe functie waarmee de auto reageert op uw stem en geluid. De Touring van de BMW 3 serie is een combinatie van een sportief design, dynamiek en een hoge functionaliteit. Het is een auto die in zijn segment opnieuw de benchmark vormt. En dan is er nog de Gran Turismo. Een sportief en gespierd design, spannende dynamiek en royale ruimte.

 

BMW 4 serie

Over naar de BMW 4 serie, die evenals bestaat uit een drietal modellen. Allereerst de 4 serie Coupé. Dat is een sportieve performer met meer dynamiek, comfort en wendbaarheid. Met deze adembenemende sportcoupé krijgt het rijplezier een nieuwe betekenis. En dan is er de Gran Coupé. De Gran Coupé voldoet aan elke eis. Het is een sportieve coupé in combinatie met een elegante vierdeurs.

De auto wordt gekenmerkt door zijn opwindende acceleratie, ultra precieze handling en perfecte wegligging. En dan is er nog het Cabrio model. De kenmerken zijn: sportieve wendbaarheid, meeslepende dynamiek, aerodynamisch design en een stijlvolle uitrusting met talrijke innovatieve functionaliteiten.

 

BMW 5 serie

De BMW 5 serie bestaat uit de Sedan en de Touring. De Sedan vormt de belichaming van de innovatieve business sedan. Het design is dynamisch en elegant. Veel rijplezier dankzij de meest geavanceerde technologieën. De Touring staat bekend om zijn uitmuntende rijeigenschappen. Met maximaal comfort is de auto een ware meester in zijn klasse. Een echte veelzijdige allrounder.

 

BMW 6 en 7 serie

De Gran Turismo van de 6 serie overtuigt door zijn unieke esthetiek en het even royale als luxe interieur. De auto beschikt over superieure rijeigenschappen en zorgt voor maximaal reiscomfort op lange ritten. De Sedan van de 7 serie wordt de luxe van morgen gecreëerd. De auto heeft o.a. een eigentijds design, is indrukwekkend en uiterst efficiënt.

 

BMW 8 serie

De BMW 8 serie bestaat uit de Coupé en de Cabrio. In de Coupé is het sportieve interieur verfijnd met hoogwaardige materialen gecombineerd met stijlvolle contraststiksels ene elegante sierelementen. De auto voelt daardoor bijzonder luxueus aan. De Cabrio is een statement van luxueuze sportiviteit. De auto straalt zelfvertrouwen uit en is voorzien van de modernste technologieën.

 

SUV-modellen

Naast de bovenstaande series van BMW zijn er nog aparte SUV-modellen. Het gaat om de X1, X2, X3, X4, X5, X6 en X7. Ook zijn er nog andere bijzondere modellen zoals de Z4 Roadster en de BMW I3. De I3 is volledig elektrisch. En geavanceerder, sneller en sterker dan ooit. Andere I types van BMW zijn de I8 Coupé en de I8 Roadster.

 

Andere bijzondere modellen

Andere modellen die tot de absolute slagroom op de taart behoren zijn o.a. de 225xe Active Tourer, de 330e Sedan, de 530e Sedan, de 740 (L) e Sedan, de M2 Competition, de M3 Sedan, de M4 Coupé, de M4 Cabrio en de M5 Sedan. Voor meer informatie over deze voertuigen, verwijzen we u naar de website van BMW.

  

Beleggen in BMW-aandelen

Heeft u interesse om te beleggen in BMW-aandelen? Dat kunnen wij maar al te goed begrijpen. Met het aanmaken van een persoonlijke account bij een broker kunt u binnen enkele minuten al handelen op de beurs. De CFD-broker Plus500 maakt het mogelijk om te handelen in BMW-aandelen. En dat kan al vanaf 100 euro. Indien u liever eerst wat oefent, kunt u een demo account openen. Zo krijgt u de beschikking over een flink fictief vermogen waarmee u allerlei strategieën eens kunt proberen. Ideaal om het beleggen eigen te maken.